Natuurlijk vindt u het belangrijk dat uw gasten comfortabel kunnen zitten en eten. Wanneer u een relaxte sfeer wilt creëren waar mensen kunnen staan en van hun drankje genieten, vindt u in het assortiment van Hettema Verhuur Groningen stoelen, tafels en statafels. Deze kunt u allemaal voor een scherpe prijs huren. Bent u een feest, vergadering of ander soort evenement aan het organiseren? Schakel in dat geval zeker onze hulp in voor het leveren van tijdelijke gebruiksartikelen.

Het assortiment stoelen, tafels, en statafels om te huren in Groningen

Bij Hettema Groningen hebben we een groot assortiment aan tafels, stoelen en statafels die u kunt huren. Ideaal voor een feestje dus. Hieronder iets meer over ons grote assortiment.

Stoelen huren

Bent u op zoek naar stoelen om te huren in Groningen? Bij ons in het assortiment vind je veel verschillende soorten stoelen. Denk bijvoorbeeld aan barkrukken. Deze hebben we in verschillende varianten beschikbaar. Maar we verhuren ook terrasstoelen en simpele stapelstoelen. Deze stoelen kun je een luxe uitstraling geven door de stoelhoezen die zich ook in ons assortiment bevinden. Ook aan de zakelijke markt wordt gedacht met bijvoorbeeld goede vergaderstoelen. Dus ben je op zoek naar stoelen om te huren? Bij ons in Groningen vind je zeker wat je zoekt!

Tafels huren

Wilt u tafels huren in de buurt van Groningen voor bijvoorbeeld een feestje? Bij ons kun je tafels huren in alle soorten en maten. We hebben de beschikking over grote ronde dinertafels, maar ook kleine terrastafels zijn een optie. Of wat dacht u van biertafels? Dankzij ons grote assortiment vind je zeker wat je nodig hebt en kun je snel en eenvoudig je tafels huren!

Statafels huren

Bent u op zoek naar een statafel om te huren in Groningen? Deze tafels kunnen niet ontbreken op een feestje, maar zijn ook erg handig bij bijvoorbeeld beurzen. Wij hebben simpele statafels om te huren die je kunt opleuken met een mooie hoes. Daarnaast hebben we ook statafels in ons assortiment met mooie marmeren bladen. Als u geen statafels wilt aanschaffen is het huren van statafels een ideale oplossing. Bij Hettema Groningen vind je zeker wat je nodig hebt!

Zoals u ziet, hebben wij van een groot assortiment in stoelen, tafels en statafels om te huren. U vindt bij ons dus zeker wat u zoekt. Daarnaast zijn wij gevestigd in Groningen zelf en zijn we dus altijd in de buurt.

Naast tafels en stoelen nog meer party benodigdheden

Al meer dan 80 jaar zorgt Hettema Verhuur voor de verhuur van gebruiksartikelen zoals (sta)stafels en stoelen. U kunt deze in heel Noord-Nederland huren, waarna wij vanuit onze voorraad in Groningen snel kunnen leveren. U vindt in het aanbod altijd kwalitatief hoogwaardig en verzorgd materiaal terug. Wij zijn als dynamisch bedrijf goed in staat te zorgen dat u de juiste producten voor uw evenement kunt vinden. Hettema Verhuur zorgt bovendien voor het continu updaten en uitbreiden van het aanbod. Wilt u dat wij kosteloos op uw locatie, bijvoorbeeld in Groningen, komen kijken voor een idee van de mogelijkheden? Schakel dan direct onze hulp in. Graag ontzorgen wij onze klanten volledig.

Profiteer ook van onze scherpe prijzen

U bent altijd welkom een kijkje te nemen naar het online assortiment van Hettema Verhuur. Wanneer u de artikelen heeft gevonden die u wilt huren, kunt u deze zonder problemen bestellen. Wilt u meer weten over onze producten of de manieren waarop wij u van dienst kunnen zijn? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen!