Wilt u tafels en stoelen huren in Leeuwarden? U bent bij ons aan het juiste adres. Als specialist in feest- en evenementenverhuur treft in onze site een ruime collectie van onder meer statafels, terrastafels, klaptafels, klapstoelen, barkrukken, terrasstoelen. Creëer een ontspannen sfeer en zorg ervoor dat uw gasten tijdens het eten comfortabel kunnen zitten. Reserveer direct uw tafels en stoelen online vanuit Leeuwarden, die u vervolgens bij ons ophaalt, of tegen bijbetaling laat leveren.

Scherp geprijsde tafels en stoelen huren in Leeuwarden

Voor uw gasten is het belangrijk dat ze comfortabel kunnen zitten, staand van hun drankje kunnen genieten, of gewoon even de benen kunnen laten rusten. Onze ruime selectie van onder meer klapstoelen, terrasstoelen, klapstoelen, statafels en klaptafels maakt het allemaal mogelijk. Het huren van onze tafels en stoelen vanuit Leeuwarden kan overigens tegen de scherpste tarieven. Zo huurt u een klapstoel al vanaf €1,50 en een blank gelakte bank vanaf €3!

De ruimste collectie stoelen huren in Leeuwarden

Of het nou gaat om een bedrijfsfeest, een buurtbarbecue of een wat groter evenement, stoelen zijn van doorslaggevend belang voor elke gelegenheid. In onze webshop treft u stoelen voor elk type feest. Denk aan klapstoelen, stapelstoelen, terrasstoelen, gestoffeerde stoelen, rotanstoelen, barkrukken en zelfs sinterklaasstoelen.

Bied uw gasten comfort, een moment rust en ontspanning. Reserveer snel en eenvoudig uw stoelen online in Leeuwarden, zodat u ze spoedig bij ons kunt ophalen!

Ruim assortiment tafels te huur

Ook als het gaat om tafels bent u bij ons bij de juist partij. Ons ruime assortiment bevat tafels voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Zo kunt u kiezen uit examentafels, klaptafels, beurstafels, terrastafels, tafels met marmerblad, schraagtafels en statafels.

Tafels kunnen diverse doelen dienen. Zo worden statafels vaak gebruikt op evenementen, omdat ze bezoekers in staat stellen om te netwerken en met elkaar in gesprek te gaan. Voor een in- of outdoor-feest zijn terrastafels of klaptafels beter, omdat uw gasten comfortabel en gezellig kunnen eten, terwijl ze tussendoor van hun drankje genieten. Direct online reserveren vanuit Leeuwarden kan bij ons eenvoudig binnen enkele minuten!

Specialist in feestbenodigdheden

Naast tafels en stoelen huurt u bij ons uiteenlopende feestbenodigdheden in Leeuwarden en omgeving. Denk aan podiumelementen, luchtkussens en spelletjes. Wij hebben bijna alle spullen op voorraad. Alles kan bij ons worden opgehaald, maar het is ook mogelijk om uw feestbenodigdheden tegen bijbetaling op de gewenste locatie te laten leveren.

Al meer dan 80 jaar verhuren wij uiteenlopende gebruiksartikelen door heel Noord-Nederland. Mocht het product dat u zoekt er niet tussen staan, schroom dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Graag staan wij u te woord en helpen wij u aan tafels en stoelen die aan uw wensen en budget voldoen. Daarnaast breiden wij regelmatig ons assortiment uit, om daarmee beter aan de vraag van onze klanten te voldoen.

Eenvoudig online tafels en stoelen huren in Leeuwarden bij Hettema

Mocht u al besloten hebben welke stoelen en tafels u wilt huren, plaats dan direct online uw reservatie. Vervolgens kunt u spoedig uw producten bij ons ophalen, of tegen bijbetaling op het gewenste adres laten leveren.

Als u nog vragen heeft, die na het lezen onbeantwoord zijn gebleven, kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen. Ons professionele team staat u graag te woord en voorziet u van een gedegen advies, zodat u precies weet welke tafels en stoelen u moeten huren in Leeuwarden.