Tafels en stoelen huren in Leeuwarden tegen een goede prijs

Wilt u ook zorgen dat uw gasten comfortabel kunnen zitten en eten? Wilt u graag een relaxte sfeer creëren waar mensen kunnen staan en van hun drankje genieten? In het assortiment van Hettema Verhuur kunt u stoelen, tafels en statafels vinden die u voor een scherpe prijs kunt huren. Of u nu een feest, vergadering of ander soort evenement organiseert. Schakel gerust onze hulp in wanneer u in Drenthe, Groningen of Friesland uw evenement organiseert. U vindt op onze website het complete assortiment. Bestel direct de artikelen die u nodig heeft!

Tafels, statafels en stoelen huren voor een feest


Hettema Verhuur maakt het al meer dan 80 jaar mogelijk tijdelijke gebruiksartikelen zoals (sta)stafels en stoelen te huren. Wij leveren in heel Noord-Nederland, van Leeuwarden tot Groningen en Emmen. In ons assortiment hebben wij enkel kwalitatief hoogwaardig en verzorgd materiaal. Als dynamisch bedrijf zijn wij uitstekend in staat u te helpen met het vinden van de juiste producten voor uw evenement. Bovendien breiden wij continu ons aanbod uit. Indien gewenst kunnen wij kosteloos op uw locatie komen kijken voor een idee van de mogelijkheden. Graag ontzorgen wij onze klanten volledig.

Aarzel niet ons online aanbod te bekijken

Neem direct een kijkje naar ons online assortiment voor een compleet overzicht van het aanbod van Hettema Verhuur. Heeft u de juiste artikelen gevonden, dan kunt u deze gemakkelijk en snel bestellen. Als u vragen heeft bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen. Ons professionele team staat u graag te woord!