Wilt u een biertap huren in Groningen voor een feest of partij? Dat kan bij ons! Zo zorgen wij dat uw feest compleet wordt. Want er is natuurlijk geen feest compleet zonder dat u er een lekker biertje kunt tappen.

Toont alle 7 resultaten

Fust 50 liter, prijs op aanvraag

0,00

Fust 30 liter, prijs op aanvraag

0,00

Fruit-Sapkan met aftapkraantje 5 liter

9,08

Dispencer voor sausen

21,18

Limonadecontainer 30 ltr. r.v.s.

33,28

Mobiele biertap incl. kraan en ombouw

114,95

Luxe bar incl. achterwand en biertap 6 meter

423,50

Een biertap huren in Groningen doet u bij Hettema Verhuur

Wij verzorgen al jaren de grootste feesten in de regio Groningen. Of het nu gaat om biertappen of andere benodigdheden. Haal de gezelligheid naar uw feest met onze biertap verhuur in Groningen.

Hettema Verhuur is er voor al uw feest- en evenement benodigdheden. Naast het verhuren van tappen in Groningen verhuren wij ook in Friesland en Drenthe. Naast de tap, bieden wij u ook alle toebehoren die nodig zijn om uw feest echt op gang te helpen.

Het grote voordeel van het huren van een biertap is dat u hem na het feest gemakkelijk weer terug kunt brengen. Door een biertap te huren bespaart u dus een hoop kosten, en zit u na het feest niet met een tap die u niet of nauwelijks gaat gebruiken.

Groot feest? Huur een biertap

Gaat u een groot feest geven in de omgeving van Groningen? Dan komt u al snel terecht bij ons. Want hoewel een feest begint met het huren van een biertap, is het feest daarmee nog niet compleet.

Binnen ons assortiment kunt u daarom terecht voor heel veel andere verhuurartikelen. Wilt u bijvoorbeeld ook een bar of barbeque huren? Geen probleem. En ook koelapparatuur, zoals koelkasten en vriezers ontbreken niet in ons assortiment. Neem dus gerust een kijkje op onze website, zodat u alles in één keer kunt regelen voor uw feest.

Reserveer de biertap voor uw feest in Groningen

Door de ruime ervaring die wij hebben met het faciliteren van feesten en partijen, weten wij hoeveel tijd en moeite het kost om alles goed te organiseren. Het huren van artikelen is daarbij een uitkomst. Wij vernieuwen ons assortiment daarom ook regelmatig. Heeft u iets nodig wat niet op de website staat? Neem dan gerust contact met ons op. Mogelijk hebben wij het toch voor u op voorraad.

Wij maken het huren van uw biertap zo makkelijk mogelijk. Via onze website kunt u de gewenste tap daarom makkelijk reserveren, om het vervolgens bij onze locatie aan de Kieler Bocht 55 in Groningen af te halen.

Het afrekenen van uw gehuurde biertap doet u bij de chauffeur als u kiest voor bezorging op locatie en bij de receptie als u ervoor kiest om de spullen op te halen. U kunt zowel contant of per pin betalen.