Een biertap huren in Groningen of omstreken? Bij uw feest of evenement hoort natuurlijk een drankje. Voorzie uw gasten van een lekker koud biertje om het feest helemaal af te maken. Hettema Verhuur levert verschillende biertap aansluitingen, of het nu voor tien of voor vijfhonderd personen is. Bij Hettema Verhuur kunt u praktisch alles huren. Het is namelijk ons streven om uw evenement zo compleet mogelijk te maken. Onze producten hebben een hoge kwaliteit, waardoor uw evenement een groot succes belooft te worden

5 artikelen  

Verwijder alle


Verschillende soorten bierfust aansluitingen

Voor de bierliefhebbers bestaat er één soort bier: bier van het fust. De gasten van uw evenement zullen de aanwezigheid van een bierfust zeker op prijs stellen. Wij bieden momenteel drie bierfusten aan. Een fust van dertig liter voor Heineken bier en een fust voor vijftig liter Heineken bier. Tot slot hebben wij nog een fust van 20 liter. Deze bierfust is alleen geschikt voor Biertap David. Haal-en-breng service is mogelijk en de huurperiode is in overleg te bepalen. Bij ons staat service hoog in het vaandel.

Mobiele biertap huren

Verwacht u veel gasten op uw evenement? Dan kunt u bij Hettema Verhuur ook een mobiele biertap huren. Dit is uitermate geschikt voor een evenement waar veel gasten worden verwacht. Deze mobiele tap kan omgebouwd worden naar uw wensen en heeft één kraan met spoelbak en borstel. De mobiele biertap wordt geleverd inclusief koolzuur.

Luxe bar inclusief achterwand

Het oog wilt natuurlijk ook wat. Wij verhuren dan ook een luxe bar met een achterwand en een biertap. De totale lengte van deze luxe bar is 6 meter. Wilt u een biertap huren die klasse uitstraalt? Dan zit u met de luxe bar van Hettema Verhuur wel goed!

Wat kost het huren van een biertap?

De mobiele biertap heeft een vaste prijs van 75 euro per dag. Als u deze voor een langere periode wil huren is dit in overleg mogelijk. Voor de twee bierfusten is de prijs op aanvraag, hiervoor kunt u altijd even bellen naar 050-5410191. Ook kunt u contact opnemen middels het contactformulier.

Een biertap huren in Groningen | Hettema Verhuur

Bij een geslaagd feestje kan een biertap natuurlijk niet ontbreken. Een biertap huren voor een eerlijke prijs? Wij van Hettema Verhuur helpen u graag. Huur nu uw biertap en maak gebruik van onze haal- en breng service. U betaalt bij ons alleen voor de dagen waarop u gebruik maakt van de gehuurde goederen. Meerdere dagen huren is extra voordelig, u betaalt dan een aangepast tarief.