Op zoek naar een dixi of mobiel toilet? Op een feest is het natuurlijk erg handig als er genoeg toiletten aanwezig zijn. Heeft u hier zelf geen beschikking over? Bij Hettema Verhuur kunt u verschillende mobiele toiletten en toiletwagens huren. Hettema verhuurt sinds 1938 praktisch alles. Wij bieden kwalitatief materiaal voor een scherpe prijs. Ook doen we aan haal- en brengservice.

4 artikelen  

Verwijder alle


Simpel een mobiel toilet huren

Geeft u een feest dat groter is dan uw woonkamer? Dan is extra sanitair geen overbodige luxe. Als u veel mensen ontvangt is het wenselijk om een extra toilet aan te schaffen. Voor de gasten is het erg handig. Snel en simpel een dixi toilet huren doet u bij Hettema Verhuur.

Toiletwagen huren in Groningen

Wij bieden twee verschillende toiletwagens aan in ons assortiment. Zo hebben wij een kleine toiletwagen en een grote toiletwagen. De kleine toiletwagen beschikt over één dames en één herentoilet inclusief afvoerslang die u op een riolering of put kunt aansluiten. Er is stromend water en er is binnenverlichting.

De grote toiletwagen beschikt over één herentoilet, twee damestoiletten en drie urinoirs. Ook deze grote toiletwagen is inclusief afvoerslang, stromend water en binnenverlichting. Daarnaast verhuren wij ook een opvangbak voor afvoer toiletwagen. De opvangbak is aan te raden wanneer u een toiletwagen huurt en geen afvoermogelijkheden heeft.

Prijzen van een mobiel toilet en toiletwagen

Aan de kleine toiletwagen hangt een prijskaartje van €175,- per dag. De grote toiletwagen kost €350,- per dag en de opvangbak voor afvoer kost €100,-. Voor een mobiel toilet / dixi betaalt u €100,- per dag. De bedragen zijn exclusief btw. Sanitairverhuur voor meerdere dagen is bij ons ook mogelijk. In dergelijke gevallen betaalt u bij ons een aangepast tarief. Neem contact op voor alle mogelijkheden.