Wilt u een toiletwagen huren in Groningen? Dan wilt u bij Hettema Verhuur zijn! Al jaren zijn wij dé partyverhuurder voor Groningen, stad én provincie. Wie een groot feest of evenement organiseert, kan eigenlijk niet zonder extra toiletten. En als u deze huurt, hoeft u er niet over in te zitten of er wel (genoeg) toiletten op locatie zijn. Daarbij zijn onze wagens natuurlijk verrijdbaar, dus kunt u ze overal kwijt. Dat is handig, want zo heeft u overal een toilet waar dat nodig is. Kom daarom naar Groningen om uw toiletwagen te huren.

Toont alle 3 resultaten

opvangbak voor afvoer toiletwagen

181,50

Toiletwagen klein,stromend water, verlichting en afvoerslang

302,50

Toiletwagen groot (2 dames en 1 herentoilet + 3 urinoirs)

484,00

Lokaal uw toiletwagen huren in Groningen

Uw toiletwagen huren in Groningen doet u aan de Kieler Bocht 55. Daar vindt u ons in Euvelgunne, het belangrijkste bedrijventerrein van Stad. Zo is onze loods eenvoudig bereikbaar, plus: u kunt er gratis parkeren! Ook als u een grote aanhanger of vrachtwagen heeft.

Andere evenementbenodigdheden lokaal huren?

Bij Hettema in Groningen kunt u niet alleen een toilet huren, maar ook alle andere benodigdheden voor uw evenement! Geeft u een festival? Vergeet dan de garderobe, stroomvoorziening, podiumdelen en partytent niet! Omdat wij al deze festivalessentials aanbieden, bent u er in één keer helemaal klaar voor.

Hoe vindt u ons?

Uw route stippelt u gemakkelijk uit via onze contact- en routepagina. Ook kunt u daar eventueel een vraag stellen, bijvoorbeeld als u liever wilt dat uw artikelen afgeleverd worden. Zo maken wij de toiletwagen verhuur in Groningen toegankelijk.

Zelf uw toiletwagen in Groningen ophalen, of laten brengen?

Natuurlijk kunt u uw gehuurde artikelen zelf ophalen bij onze toiletwagen verhuur in Groningen. We brengen ze (tegen een vergoeding) echter ook graag bij u langs! Dit kan een uitkomst bieden als u zelf geen aanhanger of vrachtwagen heeft, of als u gewoon zeer veel spullen wilt huren.

Wat ook heel fijn is: zolang u uw gehele bestelling in één keer bij ons plaatst, rekenen wij slechts eenmalige transportkosten. Dit kunnen we voor u waarmaken door zo kostenefficiënt mogelijk te rijden, zodat u nooit meer uitgeeft dan nodig!

Wat kost een toiletwagen huren?

Een toiletwagen huren in Groningen kan goedkoper dan u waarschijnlijk denkt! Voor een hokje met twee toiletten (één voor de dames, één voor de heren) betaalt u een vanaf-prijs van €242,00 per dag.

Gaat u liever meteen voor de grotere optie? Voor een hok met 2 damestoiletten, 1 herentoilet en 3 urinoirs rekenen wij een dagprijs van €423,50! Dat zijn drie keer zoveel toiletten, maar dan voor minder dan dubbel de prijs. Als dat niet voordelig is!

Bij Hettema betaalt u alleen voor de dagen waarop u van onze toiletten gebruikmaakt. En hoe langer u ze huurt, hoe voordeliger onze prijs per dag voor u wordt. Voor de exacte prijzen inclusief korting vraagt u daarom het best een offerte bij ons op. Dan weet u direct hoeveel een toiletwagen huren in Groningen u precies zou kosten.

Hettema: toiletwagen verhuur in Groningen en omstreken

Hettema helpt u graag bij het verzorgen van een onvergetelijk evenement in Groningen en omstreken. Dat is waarom wij ook een toiletwagen verhuur zijn. Toiletten zijn een essentieel onderdeel van een goed feest, terwijl u er zelf misschien niet zo snel aan zou denken. Omdat wij weten dat het lastig kan zijn om alles tot in de puntjes geregeld te hebben, helpen wij u hier graag bij!

Voor advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Niet alleen over het huren van toiletwagens, maar bij vragen over ál uw partybenodigdheden. Zo is het succes van uw evenement een feit. Kom een toiletwagen huren in Groningen!