Bij Hettema Verhuur kunt u alles huren in Groningen. Wij verzorgen al meer dan 80 jaar de verhuur van een uitgebreid en gevarieerd assortiment aan tuinfeest benodigdheden. In onze collectie kunt u verschillende koelkasten huren evenals mooie legertenten. Ook kunnen we zorgen voor een mooi grondzeil of bijpassende veldbedden. Wij zorgen er bovendien voor dat alles op locatie geleverd wordt. Wanneer u een feest of bijzonder evenement organiseert in Groningen, neem dan contact met ons op. Hettema Verhuur garandeert kwalitatief en verzorgd materiaal!

Waarom u bij ons in Groningen uw tuinfeest benodigdheden huurt

  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Levert op locatie
  • Uitgebreid assortiment
  • Kwalitatief en verzorgd materiaal

Kijk eens in ons online assortiment naar alles wat we te bieden hebben. U kunt tevens via de website meteen reserveringen plaatsen en offertes aanvragen. Hoe meer spullen u huurt, hoe meer korting u kan krijgen. Daarnaast geldt: hoe langer u iets huurt, hoe goedkoper het wordt. Dat is nog eens leuk winkelen!

Bestel meteen!

Neem een kijkje in ons online assortiment om te ontdekken wat Hettema Verhuur allemaal beschikbaar heeft. Wij hebben benodigdheden voor 10 tot 5.000 personen! Heeft u een vraag? Contacteer ons dan meteen! Weet u wat u zoekt? Bestel dan uw bestelling online!

Sommige spullen wilt u niet aanschaffen als het enkel eenmalig gebruikt gaat worden. En dat hoeft ook niet! Onze spullen zijn van hoge kwaliteit en wij leveren op zeer korte termijn. In ons online assortiment vindt u alles wat wij hebben, neem meteen een kijkje! Zo hebben wij u van alles te bieden op het gebied van overkapping, catering, meubilair, decoratie, verlichting, spelletjes en sanitaire voorzieningen. In combinatie met onze haal- en brengservice hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken om de logistiek. Hettema brengt en Hettema haalt de spullen die u wenst.

Tuinfeest benodigdheden in Drenthe, van legertent tot koelkast

Voor alle evenementen in Drenthe kunt u bij Hettema Verhuur benodigdheden huren. Met een gevarieerd en uitgebreid assortiment aan tuinfeest benodigdheden maken wij van uw evenement een dikke knaller! Bent u op zoek naar een goede koelkast of vriezer om etenswaren koel te houden? Of wilt u een grote partytent huren voor als het gaat regenen? Wij zorgen voor alle bijkomende extra’s, van grondzeil tot ijsblokjesmachine.

  • Uitgebreid assortiment
  • Kwalitatief en verzorgd materiaal
  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Levert op locatie

Plaats uw bestelling vandaag nog

Kijk op onze website naar ons online assortiment. Hettema Verhuur heeft benodigdheden beschikbaar voor 10 tot 5.000 personen. Is uw feest klein en intiem of groot en bombastisch? Wij ondersteunen u graag. Contacteer ons met al uw vragen. Weet u al wat u nodig heeft dan kunt u meteen online bestellen.