Veiligheid boven alles. Hettema Verhuur zorgt ervoor dat alles veilig kan verlopen op uw feest. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hettema Verhuur biedt verschillende veiligheid accessoires om het feest zo veilig mogelijk te laten verlopen. Bedrijven en particulieren kunnen beide terecht bij Hettema Verhuur. Wij hebben een ruim assortiment en hechten veel waarde aan de kwaliteit van de producten die we verhuren.

27 artikelen  

Verwijder alle


Verschillende soorten veiligheid accessoires

In ons assortiment hebben wij veel verschillende soorten veiligheid accessoires. Om het feest veilig te laten verlopen, is het belangrijk om bepaalde veiligheid accessoires in huis te hebben. Het is niet alleen belangrijk voor jezelf, maar ook voor de medegasten. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw feest. Wij bieden diverse noodverlichting en brandblussers. De noodverlichting is geschikt voor in een feesttent of schuur.

Uw feest veilig opzetten?

Bij het opzetten en klaarmaken van uw feest, wilt u natuurlijk dat dit soepel verloopt. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van transportkarren en/of verhuiskarretjes om de spullen op de juiste plek te brengen. Wij bieden ook verhuisdozen en verhuisdekens aan, om de spullen in te vervoeren. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u zelf met de spullen gaat sjouwen. Ook een aanhangwagen met huif van 2,50 meter lang, 2 meter hoog en 1,20 meter breed. Of een aanhangwagen zonder huif van 2 meter lang en 1,20 meter breed.

Daarnaast verhuren wij bouwhekken met of zonder evenementdoek en dranghekken. De bouwhekken zijn inclusief voet en klem. Of wilt u de muren voor uw feestje nog een kleurtje geven? Bij Hettema Verhuur in Groningen kunt u een behangafstoomapparaat en behangtafel huren.

Aanhangwagens huren

In ons assortiment vindt u verschillende aanhangwagens, zowel met als zonder huif. De afmetingen van deze aanhangwagens variëren van 2 tot 2,5 meter in lengte en zijn 2 meter hoog en 1,20 meter breed.

Behangafstoomapparaat huren

Op zoek naar een behangafstoomapparaat? Dan zit u goed bij Hettema Verhuur. Behangafstomers zijn de perfecte apparaten om uw muren goed onder handen te nemen. Bij ons huurt u ze al vanaf 7 euro 50.

Prijzen

De prijzen van de noodverlichting en brandblussers liggen tussen de tien en twintig euro. Aan de transportkar hangt een prijskaartje van €12,50. De verhuisdozen kosten drie euro per stuk en de verhuisdekens een euro per stuk. De aanhangwagens hebben beide een prijs van twintig euro. Als laatst vraagt u voor de bouw- en dranghekken een prijs op aanvraag aan. Neem contact op voor de verdere mogelijkheden.