Bent u op zoek naar brandstof voor uw evenement in de regio Groningen? Bij Hettema Verhuur huurt u praktisch alles, maar omdat bepaalde producten natuurlijk niet verhuurbaar is, bieden wij ze voor u te koop aan. Heeft u voor uw feest of evenement bijvoorbeeld brandpasta nodig of gebruikt u een tentheater? Dan verkopen wij in Groningen de handigste producten voor u. Bekijk ons assortiment hieronder!

2 artikelen  Brandpastahouder kopen

Brandpasta komt eigenlijk altijd van pas voor uw evenement. Dit is namelijk brandbare gel die u kunt gebruiken voor uw barbecue, grill, warmhouder of rechaud. Perfect om bijvoorbeeld uw kaasfondue mee op temperatuur te houden. Brandpasta is roetvrij en geurvrij en bovendien zeer veilig.

Wilt u veilig brandpasta gebruiken, dan is daar wel een brandpastahouder voor nodig. Het spul wordt namelijk erg snel heet. Bij Hettema Verhuur koopt u voordelig een rvs brandpastahouder met deksel. Ideaal om lekker gezellig te grillen, fonduen of barbecueën op uw feest of evenement in Groningen!

Brandstof voor uw tentheater

Buiten een feestje vieren in een partytent? Dat kan vast alleen in de zomer, zult u denken. Maar heeft u al eens gedacht aan een tentheater? Hiermee kunt u ook in januari buiten een feestje vieren, zonder dat al uw gasten verkleumen.

Tentheaters hebben brandstof nodig, en dat koopt u in Groningen voordelig bij Hettema Verhuur. Dit verkopen wij per liter. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor de actuele prijzen.

Profiteer van de service van Hettema Verhuur

Koop vandaag nog brandstof bij Hettema Verhuur in Groningen en profiteer van onze uitstekende service. Zo bieden wij een handige haal-en-breng service aan waarmee we uw gehuurde producten bij u op de stoep afleveren en weer ophalen. En dat allemaal tegen zeer scherpe prijzen!