Ingrediënten kopen voor uw evenement in Groningen

Op zoek naar ingrediënten voor uw feest of evenement in Groningen? Hettema heeft alles voor uw feest, en dus ook alle benodigde ingrediënten. Want was is een chocoladefontein zonder chocolade of een popcornmachine zonder popcorn? Bekijk hieronder gauw ons assortiment van ingrediënten die onmisbaar zijn voor uw evenement.

5 artikelen  De lekkerste zoetigheden voor op uw feest

Een feest zonder lekker eten is geen geslaagd feest. En bij lekker eten horen natuurlijk ook de nodige zoetigheden. Bij Hettema Verhuur in Groningen koopt u onder andere de volgende ingrediënten:

  • Chocolade voor in uw chocoladefontein. Een chocoladefontein is leuk om naar te kijken en heerlijk om van te snoepen. U kunt er allerlei etenswaren in dopen voor het perfecte toetje. Bij ons koopt u voordelig de benodigde chocolade.
  • Popcorn, popcornsuiker en zakjes voor bij uw popcornmachine. Met een popcornmachine haalt u die heerlijk nostalgische bioscoopsfeer naar uw evenement. Wij verzorgen graag de popcorn en de popcornsuiker.
  • Suikerspinsuiker en stokjes voor bij uw suikerspinmachine. Superleuk voor ieder (kinder)feest: een suikerspinmachine. Hiermee maakt u eenvoudig de heerlijkste suikerspinnen. Bij ons vindt u alle benodigde ingrediënten.

Bierfusten kopen

Van een goed feest krijgt iedereen dorst, dus een groot bierfust is echt een must! Bij Hettema Verhuur koopt u voordelig een fust met 30 liter Heineken bier die u kunt gebruiken bij onze mobiele biertap. Ideaal om een grote groep mensen van een lekker biertje te voorzien. Neem contact met ons op voor de actuele prijzen.

Profiteer van de service van Hettema Verhuur

Koop vandaag nog ingrediënten bij Hettema Verhuur in Groningen en profiteer van onze uitstekende service. Zo bieden wij een handige haal-en-breng service aan waarmee we uw producten bij u op de stoep afleveren en weer ophalen. En dat allemaal tegen zeer scherpe prijzen!