Vloer huren? Een vloer huren is de ideale oplossingen voor evenementen die plaatsvinden op een onverharde ondergrond. Wij bieden vloeren in verschillende afmetingen, zodat u zelf de gewenste grootte en vorm kunt bepalen. Wilt u het feest een andere uitstraling geven? Bij ons kunt u ook terecht voor podia, podiumrokken, dansvloeren en zelfs een rode loper is te huur. Er is dus voor ieder wat wils. Hettema Verhuur leveren hoogwaardig en verzorgd materiaal. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, of het nu voor tien of voor vijfhonderd personen is.

50 artikelen  

Verwijder alle


Vloer huren in verschillende soorten en maten

Bij Hettema Verhuur heeft u de keuze uit een vloerplaat, een casettevloer, een vloer voor een partytent, vloerbedekking op rol en uit heugafelt tegels. In overleg is alles mogelijk wat betreft de huurperiode. De vloeren zijn er allemaal in verschillende afmetingen. De afmetingen lopen uiteen van 400 bij 75 centimeter tot 500 bij 50 centimeter. De cassettevloeren beginnen met de afmeting van 10 bij 5 meter en de grootste afmeting is de cassettevloer van 10 bij 50 meter. De vloerbedekking op rol is in diverse kleuren leverbaar. Ook zijn de heugafelt tegels in diverse kleuren en afmetingen leverbaar. Tegen een meerprijs legt ons personeel de heugafelt tegels voor u op locatie.

Daarnaast is er op een feestje altijd een moment waar de voetjes van de vloer mogen. Daar hoort natuurlijk een verlichte dansvloer bij. Ook deze hebben wij in ons assortiment in verschillende afmetingen. De vloer is led verlicht met lichtorgel en wordt opgebouwd en afgebroken.

Podium huren Groningen

Van plan om een groot feest te organiseren waarbij een podium nodig is? Ook dan bent u bij Hettema Verhuur aan het juiste adres. Wij verhuren onder andere diverse soorten podia in verschillende formaten, podiumtrappen, podiumrokken en overige accessoires. De podium elementen zijn er in verschillende afmetingen en hebben losse poten. De podiumrokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Prijzen voor het huren van een vloer

De prijzen van de vloeren hangen af van de afmeting. Aan elke afmeting hangt een vast prijskaartje. De prijs van de vloerbedekking op rol is per vierkante meter. Voor informatie over de prijzen van de heugafelt tegels kunt u contact met ons opnemen. Podium verhuur voor meerdere dagen is bij ons ook mogelijk. In dergelijke gevallen betaalt u bij ons een aangepast tarief.