Of u nu een tuinfeest organiseert in Drenthe en daar allerlei benodigdheden voor wilt huren, of simpelweg één legertent voor een uitje in de bossen. Bij ons kunt u terecht voor alles! Hettema Verhuur zorgt voor alle originele extra’s die van uw evenement een topfeest maken!

Sommige spullen wilt u niet aanschaffen als het enkel eenmalig gebruikt gaat worden. En dat hoeft ook niet! Onze spullen zijn van hoge kwaliteit en wij leveren op zeer korte termijn. In ons online assortiment vindt u alles wat wij hebben, neem meteen een kijkje! Zo hebben wij u van alles te bieden op het gebied van overkapping, catering, meubilair, decoratie, verlichting, spelletjes en sanitaire voorzieningen. In combinatie met onze haal- en brengservice hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken om de logistiek. Hettema brengt en Hettema haalt de spullen die u wenst.

Tuinfeest benodigdheden in Drenthe, van legertent tot koelkast

Voor alle evenementen in Drenthe kunt u bij Hettema Verhuur benodigdheden huren. Met een gevarieerd en uitgebreid assortiment aan tuinfeest benodigdheden maken wij van uw evenement een dikke knaller! Bent u op zoek naar een goede koelkast of vriezer om etenswaren koel te houden? Of wilt u een grote partytent huren voor als het gaat regenen? Wij zorgen voor alle bijkomende extra’s, van grondzeil tot ijsblokjesmachine.

  • Uitgebreid assortiment
  • Kwalitatief en verzorgd materiaal
  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Levert op locatie

Plaats uw bestelling vandaag nog

Kijk op onze website naar ons online assortiment. Hettema Verhuur heeft benodigdheden beschikbaar voor 10 tot 5.000 personen. Is uw feest klein en intiem of groot en bombastisch? Wij ondersteunen u graag. Contacteer ons met al uw vragen. Weet u al wat u nodig heeft dan kunt u meteen online bestellen.